Siirry pääsisältöön

Rakkaan kotiseutuni puolesta!

Muuttaessani Helsinkiin jäi minulla silti syvä rakkaus Nurmijärveläisiin juuriini. Nyt tulevissa kuntavaaleissa päätetään, ketkä kuntaa kehittävät jatkossa ja minkälaisilla arvoilla he tekevät päätöksensä. Siksi haluan jakaa ajatuksiani Samista.

Sami on ajattelumaailmaltansa hyvin samanlainen, kun minä. Hänellä on samat tärkeät arvot kuntapolitiikassa; hyvinvoinnista, liikunnasta, koulutuksesta ei saa leikata, kaikilla pitää olla tilaa liikkua ja kulttuuria tulee tukea. 

Sami tietää, että jokaisella tulee olla mahdollisuus kykyjensä mukaan panostaa sekä fyysiseen – että henkiseen hyvinvointiin. Tämähän juuri takaa rikkaamman vanhuuden ikäihmisille, demokraattisen kasvun eväät nuorisollemme ja keski-ikäisille mahdollisuuden nollata ajatuksensa erilaisista paineista. Hyvinvointia luodaan meidän kaikkien yhteisellä työllä.

Sami olisi hyvä valinta Nurmijärven kunnanvaltuustoon. Hän on aktiivinen. Hän on toiminut kunnan luottamustehtävien lisäksi myös paljon vapaaehtoistyössä. Hän on mukana Rajamäen kylätiimissä, joka järjestää vapaaehtoisesti Rajamäen kyläpäivän. Hän on mukana kylätiimissä, koska kuntalaisten hyvinvointi on lähellä hänen sydäntä.

Lisäksi hänellä on vahvaa näyttöä asioiden eteenpäin viemiseksi. Hänen kuntalaisaloitteensa salibandyhallista Nurmijärvelle näyttäisi lopulta toteutuvan. Arkadiaan tulee nyt täysmittainen salibändikenttä, jonka puolesta hän on kunnassa puhunut. Sami myös kirjoitti aiheesta lehteen jo vuonna 2013, kun Arkadiaan oli tulossa liian lyhyt kenttä.
(http://samivirtanen.blogspot.fi/2013_11_01_archive.html)

Olen huomannut, että Samille on tärkeää koulutus ja se, että kouluista ei leikata. Kahden lapsen (13v ja 17v) isällä on hyvä näkemys mihin suuntaan koulutusta on syytä kehittää Nurmijärvellä; riittävän pienet ryhmäkoot ja riittävästi opettajia. Sami on luonteeltaan aurinkoinen ystävällinen ja ulospäin suuntautuva.  

Siksi voinkin suositella lämpimästi Nurmijärven Vihreiden Sami Virtasta numerolla 214!

Päivi Meros


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eksymisiä Seitsemän veljeksen reitillä

Nurmijärven Vihreät jättivät vuoden alussa valtuustoaloitteen maastoreitestä Nurmijärvelle. Tämän aloitteen tarkoitus on saada Nurmijärvelle lisää merkittyjä maastoreittejä liikkumiseen. Maastopolut ovat maastoon merkittyjä reittejä, jotka tutustuttavat kulkijoita lähiluontoon ja kaupunki- ja kyläympäristöön. Nurmijärvellä liikkuvat tietävät, etteivät Seitsemän veljeksen vaellusreitit ole riittävän hyvin merkitty. Nurmijärven kunta on aloittanut reitin merkitsemisen parantamistyöt. Pohjoisesta päin reitin maalimerkintöjä on parannettu kesän aikana. Kunnanpuutarhuri Tapio Peltonen kertoi, että he ovat kartoittaneet rikotut opasteet Seitsemän veljeksen reitiltä ja Kiljavan reitistöltä. Rikottujen osalta hankinnat on käynnistetty.  Palojoen pään puuttuvien opasteiden asentaminen alkaa keskiviikkona 24.9.  Tänään "Jokitalkkarit" aloittavat Myllykosken portaiden ja pitkospuiden korjaukset. Tutustuin sunnuntaina 21.9. miten  hyvin  huonosti reitti on merkitty Hyvinkääl

Vantaan maraton

Aloitin kesäkuussa maratonharjoittelun syksyn maratonille.  Tämän vuoden tavoitteena oli juosta maraton alle 3:40 aikaan. Kirjoitin maratonharjoittelusta aiemmin ja sen voi lukea täältä http://samivirtanen.blogspot.fi/2014/09/kaksi-viikkoa-aikaa-pilata-maraton.html. Viimeisen viikon aikana juoksin tiistaina 4,87 km ja perjantaina 5,19. Aloitin tankkauksen keskiviikkona juomalla pari litraa vissyä päivässä ja syömällä enemmän pastaa ja leipää. Urheilujuomaa join puolilitraa perjantaina ja lauantaina. Tankkasin ajatuksella: älä syö mitään mitä et normaalisti söisi. Älä juo mitään mitä et normaalisti joisi. Join loppuviikolla myös oluen. Kävin keskiviikkona jalkahieronnassa. Diagnoosi oli tyly: oikean jalan pohje oli niin jumissa, että se oli tunnoton.  Hieronta auttoi hiukan ja sovimme, että tulen kisa-aamuna hakemaan kinesioteippauksen.   Suosittelen lämpimästi Rajamäeltä Rennoxpoint/Hieronatonni hierontaa. Sunnuntai 12.10 Kisa-aamuna eniten askarrutti sää ja kenkävalinta. Keli

Joukkoliikenteen ja uimahallin yhdistelmälippu kokeiluun

Välillä käy niin mukavasti, että itselle tärkeä asia on myös muille valtuutetuille tärkeä. Jätin aloitteen, että Nurmijärvellä otetaan käyttöön bussilippu, jolla pääsee edullisesti uimaan kunnan eri osista.  Kustannusvaikutuksia aloitteella ei ollut, sillä ehdotin, että 1000 euron kustannus otetaan valtuuston valtuustoseminaarin jälkiruokakuluista. Ajattelin, että valtuustolle on helppo päätös vaihtaa oma jälkiruoka kuntalaisten eduksi.  Perussuomalaisista 90% äänesti aloitettani vastaan ja valitsisi mieluummin itselleen jälkiruoan. Kokoomuksen ja keskustan riveissä äänet jakautuivat. Kokoomuksesta 4 (33%) ja Keskustasta jopa 7 (36%) valitsi mieluummin valtuuston tarjoilun. Vihreät, SDP ja VAS ovat usein samaa mieltä, mutta koska olemme vähemmistö, niin aloitteen läpimeno vaatii kannatusta myös suurista ryhmistä. Kiitos kaikille kannattaneille. Kuvassa vihreällä pohjalla näkyvät nimet valitsivan mieluummin jälkiruoan. Punaisella pohjalla muutosesityksemme, eli edullisemman lipputuotte